woensdag, maart 20, 2019

Onze dirigent: Marilou Krouwel

Marilou Krouwel volgde haar studie aan het Utrechts Conservatorium en is afgestudeerd ("with honours") als dirigente en fluitiste.

Haar docenten waren onder meer Nine Sligter, Abbie de Quant, Danny Oosterman, Fokko Oldenhuis, Rob Vermeulen en Esther Putter.
Tijdens en na haar studie volgde Marilou masterclasses in binnen- en buitenland. Ook nam zij met succes deel aan diverse concoursen.

Haar muzikale bezigheden zijn divers: zij dirigeert een verscheidenheid aan koren en orkesten, heeft een eigen praktijk voor muzieklessen (dwarsfluit, theorie en ensembles) in Everdingen en Leerdam en is verbonden aan de Muziekschool Vianen, waar zij naast dwarsfluitlessen ook de cursus Algemene Muzikale Vorming verzorgt. Verder verzorgt zij muziekprojecten op diverse basisscholen en is zij jurylid bij het Benelux-fluitconcours. Ook is Marilou als uitvoerend musicus actief, onder meer in samenwerking met organist/pianist Jaap den Besten en pianiste Eelkje van der Woude.
Marilou staat sinds januari 2015 voor ons koor, wij zijn zeer blij met haar muzikale inbreng.

www.mariloukrouwel.nl

Binnenkort

Op zaterdag 18 mei 2109 zingt LingeVocaal onder leiding van Marilou Krouwel en met medewerking van organist Jaap den Besten in de kerk te Kedichem. Meer info volgt.

Toegang tot het ledenportaal